VB woningen

Onder dit label bieden wij u de kans om uw eigen VB woning vorm te geven tegen een scherpe prijs. De prijzen van de VB woningen en de bijbehorende opties zijn vastgesteld. U kunt samen met een van onze specialisten uw eigen VB woning vormgeven. Zo houdt u controle en zicht op de uitstraling en prijs van uw toekomstige huis. De VB woningen zijn onder te verdelen in 2 types, de VB Basics en de VB Advanced woningen. De VB Basics bestaan uit prachtige woningen die uitblinken in simplistische eenvoud. De VB Advanced woningen bestaan uit unieke woningen die u net dat beetje extra bieden. De woningen zijn ontwikkeld door een architect en dat is te zien. Onder aan de pagina vindt u de afbeeldingen van beide type woningen.


  • Minimalistisch

  • Ruim

  • Veel uitbreidingsmogelijkheden

VB Basic

De VB Basic types bestaan uit prachtige, ruime en minimalistische woningen. In de basis kennen deze woningen geen bijzonderheden. Dit resulteert in een strakke prijs. De VB Basics zijn uit te breiden op vele manieren. Het uitbreiden van een VB Basic woning doet u met een van onze specialisten. Samen kijken wij naar de mogelijkheden om uiteindelijk uw droomhuis te realiseren.

VB Advanced

De VB Advanced types bestaan uit unieke, ruime woningen. De basis van een VB Advanced woning is complex en bevat een aantal bijzonderheden zoals een hoekkozijn, wandbekleding of erker. De VB Advanced woningen zijn net als de VB Basics uit te breiden op vele manieren. Wilt u weten hoe uw VB Advanced woning eruit kan komen te zien? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

  • Uniek

  • Complex

  • Veel uitbreidingsmogelijkheden