Wie wij zijn

Een innovatief, meedenkend en klantgericht bedrijf dat streeft naar de perfecte samenhang tussen mens en natuur, zo zou u ons kunnen omschrijven.  Twee termen die onlosmakelijk verbonden zijn met Vechtdal Bouw zijn kwaliteit en duurzaamheid. Kwaliteit staat voorop en moet ten alle tijden gewaarborgd worden. Duurzaam bouwen is een onderdeel van Vechtdal Bouw dat, al sinds het ontstaan van de onderneming in 2011, hoog in het vaandel staat bij alle betrokkenen.

  • Ervaring

  • Vakmanschap

  • Meedenkend vermogen

Waar bestaan wij uit?

Vechtdal Bouw is een ervaren groep van verkoopbegeleiders, werkvoorbereiders, uitvoerders en timmerlieden gericht op verbouw, nieuwbouw en beheer en onderhoud ten behoeve van utiliteit en woningbouwprojecten. Onze uitvoerende medewerkers hebben jarenlange ervaring in de bouwsector, waardoor Vechtdal Bouw alle disciplines van het bouwproces beheerst. Waar nodig wordt kennis en expertise ingeschakeld.

Duurzaamheid

Meer over Vechtdal Bouw

Vechtdal bouw is een transparant, betrouwbaar en vakbekwaam bedrijf dat door producten en diensten, maar met name door de hoge kwaliteit, onderscheidend in de markt staat. Door constante kwaliteitsverbeteringen en innovaties wil Vechtdal Bouw op elk niveau werken aan de versterking van de totale organisatie.

Het is onze ambitie om zowel regionaal als nationaal uit te blinken in ons vakgebied en om de gehele Nederlandse markt te bedienen met onze duurzame, innovatieve en kwalitatieve producten en diensten, met als doel het woongenot van onze klanten te optimaliseren en tegelijkertijd een bijdrage te leveren aan de verbetering van het milieu.

Onze kernwaarden kunnen het beste omschreven worden als proactief, verantwoordelijk, verbindend en kwaliteit. Onze medewerkers zijn pragmatisch en bevatten een hoog arbeidsethos. Als bouwbedrijf weten wij waar onze kracht ligt, het verwezenlijken van wensen van onze opdrachtgevers in generatiebestendige bouwwerken.