Luxe appartementen ´´Stekelbaars´´

Deze luxe appartementen met een mooie karakteristieke uitstraling en optimale indeling worden het type “twee-onder-één kap woningen.”

De beneden appartementen met eigen tuin grenzen aan het water. Op de begane grond worden een woonkamer, keuken, badkamer en 2 slaapkamers gerealiseerd. De boven appartementen bestaan uit 2 verdiepingen die beide te bereiken zijn met een eigen privélift. De eerste verdieping krijgt de beschikking over een ruime woonkamer, keuken, slaapkamer en een riant balkonterras met vrij uitzicht. Zowel de beneden- als boven appartementen krijgen een aangebouwde berging op de begane vloer. Deze levensloopbestendige woningen zijn zeer fraai gelegen aan de rand van de woonwijk Westerbouwlanden met veel groen, grenzend aan het water en met alle dorpsvoorzieningen op fietsafstand.

Indeling:

Beneden appartement

Entree, berging, trappenhuis met lift; hal; tot 1,50 m betegeld toilet; slaapkamer; half open keuken, waarvan indeling naar eigen wens ingevuld kan worden; ruime woonkamer met uitzicht en toegang tot tuin met aangrenzend water; 2e slaapkamer; volledig betegelde badkamer met wastafel, douche en toilet; aangebouwde berging;

Kijk voor meer informatie op www.westerbouwlanden.nl