Wat wij doen2018-07-26T10:44:41+00:00

Kwaliteit en veelzijdigheid

Vechtdal Bouw is een erkend bouwbedrijf dat in staat is grote en kleine projecten te realiseren voor zowel particulieren als ondernemingen. Ons team bestaat uit echte vakprofessionals en bevat, door de verscheidenheid aan leeftijden, een goede balans tussen bevlogen, gedreven personeel en ervarenheid. Hierdoor zijn wij van alle markten thuis en flexibel inzetbaar. Onze werknemers en alle overige betrokkenen streven alleen naar de hoogste kwaliteit. Niet alleen kwaliteit, maar ook duurzaamheid is een term dat onlosmakelijk verbonden is met het werk dat wij afleveren. Wij bezitten over de kennis en middelen om elke klus succesvol te klaren.

 

Duurzaamheid

Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij Vechtdal Bouw. Wij staan voor ecologisch verantwoord ondernemen, dit betekent dat wij zo groen mogelijk bouwen zodat wij actief deelnemen aan de verbetering van het klimaat. Gasloos bouwen is de norm, en wij doen dan ook niet anders meer. Duurzaamheid heeft niet alleen betrekking op het reduceren van het gebruik van fossiele brandstoffen, maar ook op een duurzaam design. Dit betekent dat uw huis langdurig een mooie uitstraling verdient.

 

Innovatie

Vechtdal Bouw is een groot voorstander van innovatief bouwen. Vanzelfsprekend bouwt Vechtdal Bouw uw woning op traditionele wijze en met het nodige vakmanschap. De tijd staat echter niet stil en het gebruik van nieuwe technieken is ook in de bouw niet meer weg te denken. Zo is Vechtdal Bouw in staat om in een tijdsbestek van slechts 20 weken een woning te realiseren. Hoe wij dit doen? Wij maken gebruik van 3D-techniek. Door in de ontwerpfase te werken met 3D, boeken wij tijdwinst in de bouwfase. Wij noemen het vol trots ons Vechtdal Bouw Concept.

 

  • Bouwtijd van 20 weken

  • 3D techniek

  • Traditionele wijze

Het visueel weergeven van een gebouw, voordat er maar één steen is gelegd, is één van de meest in het oog springende aspecten. Het is toch fantastisch om met behulp van 3D al vast virtueel door je nieuwe huis of bedrijfspand te lopen. Met alleen een traditionele bouwtekening is dat toch een stuk lastiger. U krijgt veel meer inzicht door de visualisatie van het gebouw en de omgeving. Het tonen van meerdere opties in de ontwerpfase, bijvoorbeeld het gebruik van verschillende bouwmaterialen, maakt het veel gemakkelijker om een beslissing te nemen. Wijzigingen in het bouwproces in een latere fase leiden immers tot hogere kosten en vertraging in de bouw.

Onze labels

De werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten zijn onder te verdelen in 4 labels. Als eerste bieden wij u de kans om uw eigen huis vorm te geven. Dit is een mogelijkheid die wij u aanbieden onder het label Catalogus woningen. Wanneer u wenst een woning onder architectuur te willen bouwen, kunt u terecht bij het label ‘Maatpak. Hierbij luisteren wij naar uw wensen en ideeën waarna wij deze gezamenlijk gaan realiseren.  Wanneer u tevreden bent met uw huidige locatie en fijn woont binnen uw buurt maar enige aanpassingen wenst, zijn wij bereid voor u de verbouwing en/of renovatie te verwezenlijken. De renovatie kan resulteren in een levensloop bestendige woning, een duurzame woning of in beiden. Hierbij denkt ons enthousiaste team graag met u mee. Als laatste realiseren wij ook woningen binnen het CPO principe. Een principe waarbij de toekomstige bewoners van een plan zelf projectontwikkelaar zijn. Zo bieden wij onze klant de kans om een grote invloed te behouden op zowel het interieur als het exterieur.