Wat wij doen2018-10-25T13:51:59+00:00

Onze labels

De werkzaamheden die wij voor u kunnen verrichten zijn onder te verdelen in 4 labels, namelijk: Cataloguswoningen, Maatpak, Verbouw, renovatie en onderhoud en CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap). 

Prachtige woningen voor een scherpe prijs

Onder ons eerste label bieden wij u de kans om een woning te kiezen uit onze catalogus. Onze catalogus bestaat uit gevarieerd aanbod van de zogenoemde VB woningen. Bij elke VB woning bieden wij een aantal opties aan waarmee de woning uitgebreid kan worden. Het samenstellen van deze woning kunt u doen met een van onze enthousiaste medewerkers. Tijdens het samenstellen van de woningen houdt u continu zicht op de prijs. Dit is mogelijk doordat wij de prijzen vooraf vastgesteld hebben en een module hebben ontwikkelt waarmee u uw eigen huis kunt vormgeven terwijl u zicht houdt op de prijs. Zo heeft u na uw eerste gesprek direct een realistische offerte die niet ver van de uiteindelijke prijs afligt!

Deze prachtige en door ons ontworpen woningen bieden wij aan tegen een scherpe prijs. Doordat wij de nodige energie en tijd in het ontwerpen en calculeren van onze cataloguswoningen hebben gestopt, nemen wij tijd en kosten weg bij onze klanten. Het proces wordt versneld en deze transparante manier van werken zorgt voor duidelijkheid vanaf het eerste gesprek.

De VB woningen zijn vernoemd naar prachtige nationale natuurparken in Noord- en Zuid-Amerika. Door de ruimtelijke en duurzame karakters van de woningen gaan zij op in hun omgeving. Ecologisch verantwoord ondernemen staat hoog in het vaandel bij Vechtdal Bouw, en door onze VB woningen op een duurzame manier te bouwen dragen wij ons steentje bij aan de verbetering van het milieu.

Alle VB woningen zijn te zien op de pagina ‘Catalogus woningen’ en zijn eenvoudig aan te passen door een keuze te maken uit één van de opties. Zo kunt u bijvoorbeeld het type Pantanal uitbreiden met behulp van een uitbouw of een erker, het type Yellowstone duurzamer maken met behulp van een aardwarmtepomp, het type Teton toegankelijker maken door een schuifpui met openslaande deuren te integreren aan de achterzijde, en ga zo maar door. Door de hoeveelheid opties die wij u aan kunnen bieden onder dit label zijn de VB woningen ontzettend flexibel.

Zijn de VB woningen niet helemaal op uw wensen afgestemd? Dat is geen probleem, wij verwijzen u graag door naar ons tweede label, het ‘Maatpak’.

Woningen onder architectuur

Onder dit label bieden wij u de kans uw woning volledig naar uw eigen hand te zetten. Door in gesprek te gaan met een van onze specialisten en de architect kunnen wij samen uw droomhuis realiseren. Uw creativiteit wordt zo goed mogelijk gecombineerd met onze kennis. Dit zorgt voor een oneindigheid aan opties en mogelijkheden waardoor uw woning gegarandeerd uniek zal zijn.

Een maatpak moet perfect bij de koper passen. Daarvoor zijn specialisten nodig. Daarom worden de maatpakken bij Vechtdal Bouw uitgevoerd in samenwerking met creatieve architecten. Vechtdal Bouw heeft al verscheidene maatpakken mogen realiseren, en daar zijn wij erg blij mee. Woningen die gebouwd wordt onder architectuur zijn mooie projecten die wij graag en vol enthousiasme willen uitvoeren. De combinatie van onze ervaring en de nauwe samenwerkingen met hoogstaande, vooruitstrevende architecten zorgt ervoor dat wij in staat zijn uw maatpak perfect bij u te laten passen.

De realisatie van een maatpak kost tijd. Het stappenplan voor het bouwen van uw toekomstige huis staat op de pagina ‘Maatpak’. Naast het stappenplan bevat deze pagina ook een aantal maatpakken die wij hebben uitgevoerd

Uw unieke woning in de rij

Samen met uw toekomstige buren uw eigen, unieke rijwoning ontwikkelen en bouwen? Dat kan! Onder het label CPO (Collectief Particulier Opdrachtgeverschap) houdt u invloed op de indeling en uitstraling van uw rijwoning. Daarnaast bouwt u tegen kostprijs en deelt u de zorgen en de kosten met uw toekomstige buren, en dat terwijl u zelf de baas bent.

De populaire en tevens opkomende trend in bouwend Nederland is het Collectief Particulier Opdrachtgeverschap. Het CPO maakt een einde aan de perceptie van de traditionele rijwoning door het hele principe op de schop te gooien. Waar men vroeger genoegen moest nemen met een erg beperkte keuze met betrekking tot de indeling en de uitstraling van een rijwoning, kan met tegenwoordig een unieke woning binnen een rij realiseren. Een project binnen het CPO-principe krijgt een architect toebedeeld die samen met de toekomstige bewoners zoveel mogelijk wensen probeert te verwezenlijken. Zowel het interieur als het exterieur kunnen naar klantwensen worden aangepast. Nog nooit was een rijwoning zo excentriek en spannend.

Woningen binnen CPO-projecten kennen bijzondere indelingen, wat ervoor zorgt dat de woning bij de bewoners past. Wij denken graag met het plan en de bewoners mee en zijn erop gebrand een bijzonder eindresultaat neer te zetten.

Vechtdal Bouw stimuleert deze trend, wij zijn fan. Wij zijn dan ook trots ons eerste CPO project al succesvol afgerond te hebben. Voor meer informatie of vragen kunt u gerust contact met ons opnemen. En vergeet niet de pagina ‘CPO’ te bezoeken om onze ervaring met het CPO-principe te zien.

Uw huidige woongenot optimaliseren

Bent u tevreden met uw huidige woning, woont u in een fijne buurt en bent u gehecht aan uw huidige locatie maar wilt u toch iets veranderen? Dit label biedt u de kans uw huidige woongenot te optimaliseren. Wilt u uw woning uitbreiden, een nieuwe frisse look creëren, een andere indeling of een levensloopbestendige woning? Dat kan allemaal!

Wij hebben al vele verbouwingen en renovaties mogen uitvoeren en door de overname van Rens Bouw hebben wij, met name onder dit label, nog meer kennis en expertise in huis gehaald. Wij zijn in staat om zowel voor particulieren als ondernemingen verbouwingen en renovaties te verwezenlijken. Wanneer u aanpassingen wenst maar nog niet weet hoe, kunt u altijd een afspraak met ons maken voor een oriënterend gesprek. Wij denken graag met u mee.

Van schadeherstellingen tot complete verbouwingen van woningen of bijgebouwen, bij ons bent u aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact met ons op!